Ramazan Ayı'nda zam yok - Cergibozanlar Marketler Zinciri - Gaziantep

HABERLER

Ramazan Ayı'nda zam yok

Ramazan Ayı'nda zam yok
Tarih:29.5.2018
 
 
 
 
İHTİYACINA GÖRE ALABİLİYOR
Ramazan ayında yardımlara devam ediyoruz diyen Cergibozanlar Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan “Cergi Aksiyon karta daha önem veriyoruz. İstediğimiz kadar para yükleyip veriyoruz yardım edilecek ailelere. Onlar ihtiyacı ne ise ona göre marketten alış veriş yapıyor. Örneğin çocuğunun bezi yoksa bez alıyor, evinin herhangi bir ihtiyacı varsa onu tedarik ediyor. Bunun için Cergi Aksiyon karta daha çok önem veriyoruz. Üç ay boyunca istediği zaman istenilen mağazamızda alış veriş yapılabiliyor” dedi
FİYATLARI AŞAĞIYA ÇEKECEĞİM
Ramazan ayı hayır ayıdır, bereket ayıdır diyen Yaşar Cergibozan buradan gıda satan firmalara seslenmek istiyorum diyerek “Fırsatçılık yapmayın. Mübarek gün gelmiş elindeki gıda ürünlerini zamlı satmak isteyen firmalara seslenmek istiyorum. Bu ay mağazalarımızda para kazanmasak ne olur? Fırsatçı arkadaşlara sesleniyorum. Zam yapmayalım. Ben bu yıl şöyle bir karar aldım. Ramazan ayında mümkün mertebe fiyat zammı yapmayıp fiyatları aşağıya çekeceğim. Kesinlikle ürünlerde zam yapmayacağım. Sebze ve meyve hariç bütün ürünlerde bunu uygulamaya çalışacağım. Yani sözün özü Ramazan ayı zam yok” şeklinde konuştu.
İHTİYAÇ SAHİBİNE DESTEK VERİYORLAR
Cergibozanlar Marketler Zinciri hayırseverler tarafından yapılan gıda yardımlarını teknolojiyi kullanarak bir kartta sığdırdı. 4 yıl devam eden uygulama ile gıda yardımları Cergi Aksiyon kart ile hayırseverlere ulaştırılıyor. ‘Veren el alan eli görmemeli’ şiarı ile örtüşen bu uygulama Gaziantepli hayırseverler tarafından büyük ilgi gördü.  Ramazan ayı boyunca Gaziantep Nizip - Şanlıurfa mazağazalarında  Cergi Aksiyon  kartı müşterilerin hizmetine sunuyor. Ramazan ayında yılın 12 ayı  yoğun ilgi gören  Cergi Aksiyon kartları  Ramazanda ayı öncesinde de ilgi büyük. Cergi Aksiyon kartla alışverişe gelen müşteriler Gıdadan kozmetiğe tüm ürünlerde alışveriş yapabilme imkanına sahip.  Bu sayede alışılmışın dışında ihtiyaç sahibi kişi istediği herhangi bir ürünü alabiliyor.
GÜVENİLİR ADRES OLDUĞUMUZU KANITLADIK
Cergibozanlar Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan firma olarak ticari beklentilerden önce insan sağlığını yakından ilgilendiren konulara öncelik verdiklerini ifade etti.  Bu bağlamda personelin kişisel bakımından kıyafetine ve tüm gıda ürünlerinin satışına kadar birçok konuda ciddi tedbirler aldıklarını belirterek; ‘’Müşterilerimiz bizim gıda ürünlerindeki prensiplerimiz biliyor. Bütün şubelerimizde de aynı anlayışı uyguluyoruz. Reyonlardaki personellerin eldiven, bone ve önlük giymeleri olmazsa olmazımdır. Diğer yandan kendi ürettiğimiz bakliyatlar ise birçok kontrolden geçmektedir. Et üretim ve satış aşamasında ise yine güvenilir bir adres olduğumuz kanıtladık’’ dedi.
GÜVENLİ GIDANIN ÖNEMİ
Yaşar Cergibozan; “Güvenli gıda tüketiminin ramazan boyunca daha büyük önem kazanıyor. Buna yönelik tedbirlerin satın almadan tüketime kadar her aşamada göz ardı edilmemesi gerekir. Satın alınan gıdaların ambalajlarının bozulup yırtılmamış olduğuna dikkat edilmesi, etiketlerdeki Tarım Bakanlığınca verilen üretim izninin tarih ve sayısı, üretim ya da son kullanma tarihi, üretici firmanın adı ve adresi, içerik bilgileri, miktar ve fiyat bilgilerinin incelenmesi önem taşıyor. Alışverişin sonunda satın alınması gereken, çabuk bozulabilen et, tavuk, balık gibi gıdaların çiğ gıdalarla temasının önlenmesi, bunların sıcak havalarda en fazla 1, normal zamanda ise en fazla iki saat içinde buzdolabına yerleştirilmesi gerekir.” ifadelerine yer verdi.
AMAN DİKKAT
“Tahıl, kuru baklagiller, şeker gibi kuru gıdalar karanlık, kuru ve serin ortamda depolanmalıdır.” diyen Cergibozan şu şekilde konuştu; “1-2 gün içinde tüketilmeyecek et, tavuk ve balık, birer yemeklik miktarlarda ve yassı bir şekilde paketlenmiş olarak dondurulmalıdır. Çözdürme işlemi buzdolabında yapılmalı, çözdürülmüş gıdalar yeniden dondurulmamalıdır. Tüketilmemiş et yemekleri buzdolabında 1-2 günden, etsiz yemekler ise 3-4 günden fazla bekletilmemelidir. Bu yemekler tüketilecek kadarı ısıtılmalı, sebze yemekleri günlük pişirilmelidir. Özellikle iftarda tüketilen yemekler sahura kadar oda ısısında tutulmamalı, yemeklerin tekrar tekrar ısıtılmasından kaçınılmalıdır. Kıyma, küçük parça et ve balıkların buzdolabının alt kısmında 1 günden, büyük parça et, salam ve sosisin 2-4 günden, pastörize sütün 1-2 günden, yumurtanın da 2 haftadan fazla bekletilmemesi gerekir.” BİLGE ÜLKE GÜZEL
 
http://www.gaziantepgunes.com/76365/ramazan-ayi'nda-zam-yok.html

Diğer Haberler

AKKENT 2 ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

CERGİBOZANLAR AKKENT 2 ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI.

Cergibozanlar' dan End Gıdaya ziyaret

Cergibozanlar idari kadrosu ile End gıdaya ziyarette bulundu. End gıda tesislerini gezen Cergibozanlar, üretim aşamalarını inceledi. Tesis hakkında bilgi aldı .

Cergibozanlar bilinçli tüketim hareketi başlattı

Son dönemlerde sosyal sorumluluk ve farkındalığın artırılması çalışmalarıyla dikkat çeken Cergibozanlar Marketler Zinciri, yeni bir adım atarak okullarda Bilinçli Tüketim hareketini başlattı.

GAÜN YÖNETİM KARİYER TOPLULUĞUYLA BERABER BEŞİZ BEBEKLERİ ZİYARET ETTİK.

GAÜN YKT TOPLULUĞUYLA BERABER GAZİ ŞEHRİMİZDE DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇAN BEŞİZ BEBEKLERİ ZİYARET ETTİK..

23 NİSAN BOYAMA YARIŞMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile artikel işbirliğinde gerçekleşen tuz boyama yarışmasına katılan ve kazanan çocuklarımızı tebrik ederiz.

YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİ 2018

Üniversite öğrencilerinin bireysel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için çalışma yapan Gaziantep Üniversitesi Yönetim Ve Kariyer Topluluğu'nun, Yönetim ve Kariyer Zirvesine katıldık. Bizimde sponsor olduğumuz bu güzel organizasyon da yarının yöneticilerine destek olmaktan gurur duyuyoruz .

SEKTÖRÜN ZİRVESİNDEN DAĞLARIN ZİRVESİNE

BERİT DAĞI 3054 MT - GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ DAĞCILIK TAKIMI ZİRVE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ..

Şanlı destanın 91. yıl dönümü

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazianteplilerin onurlu bir mücadeleyle kanlarıyla yazdığı kahramanlık destanını ‘Gazi` unvanını vererek ebedileştirmiştir..

Cergibozanlar İnşaat satışları devam ediyor

Cergibozanlar İnşaat Lüks daire ve Dükkan satışları devam ediyor .

21. YILIMIZI HEP BİRLİKTE KUTLADIK

CERGİBOZANLAR 21. YILINI 26 ŞUBESİNDE KUTLADI.

E-mail bültenimize kaydolun, tüm yenilikler ve indirimleri önce siz öğrenin

CERGİ ONLINE MOBİL

APP STORE PLAY STORE