AKKENT 2 ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI - Cergibozanlar Marketler Zinciri - Gaziantep

HABERLER

AKKENT 2 ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

Karataş Mahallesi Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız Bulvarı üzerinde hizmete başlayan Akent 2 Şubesi 400 Metrekare ve 2 kasa ile hizmet veriyor.

Diğer Haberler

Cergibozanlar' dan End Gıdaya ziyaret

Cergibozanlar idari kadrosu ile End gıdaya ziyarette bulundu. End gıda tesislerini gezen Cergibozanlar, üretim aşamalarını inceledi. Tesis hakkında bilgi aldı .

Cergibozanlar bilinçli tüketim hareketi başlattı

Son dönemlerde sosyal sorumluluk ve farkındalığın artırılması çalışmalarıyla dikkat çeken Cergibozanlar Marketler Zinciri, yeni bir adım atarak okullarda Bilinçli Tüketim hareketini başlattı.

GAÜN YÖNETİM KARİYER TOPLULUĞUYLA BERABER BEŞİZ BEBEKLERİ ZİYARET ETTİK.

GAÜN YKT TOPLULUĞUYLA BERABER GAZİ ŞEHRİMİZDE DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇAN BEŞİZ BEBEKLERİ ZİYARET ETTİK..

Ramazan Ayı'nda zam yok

Gaziantep’in yerel market zinciri Cergibozanlar Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan, Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek bu mübarek ayda mağazada satılan ürünlere kesinlikle zam yapmayacaklarını ve fiyatları aşağıya çekeceklerini söyledi. Yaşar Cergibozan, fırsatçılık yapan işletmelere de sitemde bulunarak “Bir ay boyunca kar etmesek ne olur” dedi. .

23 NİSAN BOYAMA YARIŞMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile artikel işbirliğinde gerçekleşen tuz boyama yarışmasına katılan ve kazanan çocuklarımızı tebrik ederiz.

YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİ 2018

Üniversite öğrencilerinin bireysel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için çalışma yapan Gaziantep Üniversitesi Yönetim Ve Kariyer Topluluğu'nun, Yönetim ve Kariyer Zirvesine katıldık. Bizimde sponsor olduğumuz bu güzel organizasyon da yarının yöneticilerine destek olmaktan gurur duyuyoruz .

SEKTÖRÜN ZİRVESİNDEN DAĞLARIN ZİRVESİNE

BERİT DAĞI 3054 MT - GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ DAĞCILIK TAKIMI ZİRVE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ..

Şanlı destanın 91. yıl dönümü

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazianteplilerin onurlu bir mücadeleyle kanlarıyla yazdığı kahramanlık destanını ‘Gazi` unvanını vererek ebedileştirmiştir..

Cergibozanlar İnşaat satışları devam ediyor

Cergibozanlar İnşaat Lüks daire ve Dükkan satışları devam ediyor .

21. YILIMIZI HEP BİRLİKTE KUTLADIK

CERGİBOZANLAR 21. YILINI 26 ŞUBESİNDE KUTLADI.

E-mail bültenimize kaydolun, tüm yenilikler ve indirimleri önce siz öğrenin

CERGİ ONLINE MOBİL

APP STORE PLAY STORE